løsninger til affaldssortering

Cases

Don’t Waste It og vores løsninger til affaldssortering bygger på erfaringer fra projekter og opgaver, vi har løst sammen med gode kunder og samarbejdspartnere, der også brænder for at gøre en forskel.

Leder du efter inspiration til en gode løsninger til jeres affaldssortering?
Eller er du bare nysgerrig og vil se nærmere på, hvad vi egentlig laver?

Dyk ned i udvalgte cases her og bliv lidt klogere på os og vores arbejde.

Clear Filters
Red Bull Cliff Diving
Red Bull Cliff Diving
JYSK Arena
JYSK Arena
Aarhus Festuge
Aarhus Festuge
Ceres Arena
Ceres Arena
NorthSide
NorthSide
AGF / Ceres Park
AGF / Ceres Park
Det siger vores samarbejdspartnere
Jacob Hansen
Frivillig, 3xGivisme

Gæsterne har taget sindssygt godt imod Waste Topsne fra Don’t Waste It og vi har været så glade for løsningen til vores affaldssortering på 3xGivisme. Jeg har holdt øje med dem igennem hele eventet og de har fungeret rigtigt godt. Gæsterne har helt styr på det – de afkoder dem lynhurtigt og sortere i de rigtige fraktioner. Og det er jo helt fantastisk rent miljø- og bæredygtighedsmæssigt.

Kristine Barenholdt Bruun
Leder af Det Cirkulære laboratorium, Roskilde Festival

Dont Waste It testede deres Waste Tops på Roskilde Festivals Summer Days i sommeren 21’. Toppene gav en god sortering, og gæsterne havde nemt ved at identificere de rette fraktioner. Det var interessant og flot at se, at fraktionen til ”ølhanke” -et meget specifikt produkt lavet ud af pap, som kan genanvendes, havde en sorteringsgrad på 100 procent.

Liv Timmermann
Teknik – og Miljøforvaltningen, Københavns Kommune

Sofie og co. har hjulpet os med at udvikle en sorteringshætte, vi kunne bruge til affaldsbeholderne på pladserne. En løsning vi og vores samarbejdspartnere har været enormt glade for. Deres mange gode råd og vejledninger har muliggjort, at vi har kunne basere vores planlægning på eksisterende erfaringer for hvad der virker og på den vis, har vi taget et stort spring mod at kunne gøre de rigtige ting – første gang.

Samarbejdspartnere