Don't Waste It - Waste Top

Hvem er vi - og hvorfor skaber vi affaldsløsninger?

Don’t Waste It udspringer af Rethink Event – et eventbureau med fokus på bæredygtighed.

Vores baggrund for at skabe løsninger til affaldssortering er års erfaring med at udvikle strukturer for og håndtere affaldsressourcer til store events og festivaler. Hertil kommer +25 års erfaring med at arrangere events for virksomheder.

Vi har identificeret, at der er et stort behov for mere fleksible affaldsløsninger end dem, som findes på markedet. Det gælder især løsninger, der passer til megaevents, til sportsbegivenheder og forlystelsesparker – og generelt steder, hvor mange folk er samlet.

Kravene til øget affaldssortering bliver kun større, både lovgivningsmæssigt og fra forbrugerens side. Det ved arrangørerne. Men mange savner materiel, der gør det nemt og økonomisk rentabelt at sikre velfungerende affaldssortering, også når ens arrangementer har skiftende størrelse, og typen af affald varierer fra gang til gang.

Derfor har vi sammen med vores dygtige samarbejdspartnere udviklet og testet en række innovative sorteringsløsninger. Linjen hedder Don’t Waste It. De første produkter er Waste Top – en fleksibel sorteringshætte til udendørs brug – og Waste Inn – et indendørs system til kildesortering.

Vi stræber efter at producere alt i genanvendte og genanvendelige materialer.

Produktudviklingen af Don’t Waste It er støttet af Omstillingspuljen.